Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Malatya Deprem ~ Malatya'da deprem korkuttu - Haberler

Malatya Deprem ~ Malatya'da deprem korkuttu - Haberler. Elazığ'da saat 20.55'te meydana gelen depremi malatya başta olmak üzere çevre illerde hissedildi. Deprem, adıyaman, diyarbakır ve şanlıurfa'da da hissedildi. Son dakika deprem haberi malatya ilinden geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamada ise malatya'nın pütürge ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü 5.3, derinliği ise 4.6 km olarak açıklandı. Malatya'nın pötürge ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden hissedilen #deprem 'den etkilenen tüm kardeşlerime geçmiş olsun.

Malatya deprem ile ilgili 129 haber listeleniyor. Malatya hekimhan'da da 31 temmuz'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Malatyadaki son depremler için tıkla! Malatya deprem haberleri sayfasında malatya deprem haberlerini bulabilir tüm malatya deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti.

Malatya'da deprem yaraları sarılıyor - Haberler
Malatya'da deprem yaraları sarılıyor - Haberler from foto.haberler.com
Afad verilerine göre merkez üssü pütürge olan depremin derinliği 6,94 kilometre olarak belirlendi. Malatya'nın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin 6.94 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtilirken, malatya büyükşehir belediye başkanı selahattin son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti. Malatya i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Afad depremin şiddetini 4.7 olarak duyurdu. 27 kasım 2020 cuma günü malatya'da 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı afad'ın. Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi.

Malatya pötürge merkezli 5.2 büyüklüğündeki deprem, çevre illerden de hissedildi.

Deprem diyarbakır, batman, elazığ, siirt, kahramanmaraş, adıyaman, şanlıurfa ve gaziantep gibi çevre illerde de hissedildi. Karsiyaka 1 mayıs 2021 16:48 son deprem. Malatya deprem ile ilgili 129 haber listeleniyor. 27 kasım 2020 son depremler şiddetli bir deprem meydana geldi. Malatya yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Afad'dan yapılan açıklamada, deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmadığı bilgisi verildi. Sivrice depreminin yaralarını yeni yeni sarmaya başlayan ilde malatya'daki deprem sonrası yeniden. Naci görür depremin ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Malatya i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. 27 kasım 2020 cuma günü malatya'da 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Malatyadaki son depremler için tıkla! Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi. Yerin 4.6 km derinliğinde oluşan sarsıntının ardından deprem, malatya merkez olmak üzere çevre illerden de hissedildi.

Afad verilerine göre merkez üssü pütürge olan depremin derinliği 6,94 kilometre olarak belirlendi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21.06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da merkez üssü pütürge ilçesi olan 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ajansların geçtiği son dakika haberine göre 07:40 sularında malatya'da deprem oldu; 10.0 km derinlikte meydana gelen deprem gaziantep, elazığ ve diyarbakırda da hissedildi.

Malatya'da deprem! 5,2...
Malatya'da deprem! 5,2... from resim.haber61.net
Tüm malatya ve çevre illerde hissedilen deprem paniğe sebep oldu. Malatya deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel malatya deprem geçmişte yaşanan malatya deprem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan malatya deprem haber sayfamızda. Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi. Malatya deprem ile ilgili tüm haberler, video ve fotoğraf fotomaç'ta. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya üst üste gerçekleşen depremler ile sallanıyor. 27 kasım 2020 cuma günü malatya'da 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Türkiye haftanın ilk gününe deprem haberiyle uyandı!

Afad verilerine göre merkez üssü pütürge olan depremin derinliği 6,94 kilometre olarak belirlendi. 10.0 km derinlikte meydana gelen deprem gaziantep, elazığ ve diyarbakırda da hissedildi. Tüm malatya ve çevre illerde hissedilen deprem paniğe sebep oldu. Malatya'nın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin 6.94 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtilirken, malatya büyükşehir belediye başkanı selahattin son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Malatya deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel malatya deprem geçmişte yaşanan malatya deprem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan malatya deprem haber sayfamızda. 27 kasım 2020 cuma günü malatya'da 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Ancak bununla birlikte saat 21.17'de 3.9 ve 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye haftanın ilk gününe deprem haberiyle uyandı! Güncellenen deprem bölgeleri haritasına göre, aralarında malatya'nın da bulunduğu 46 ilin deprem riski azalırken, 6 ildeki risk ise arttı. Malatya'dan gelen son dakika deprem haberi vatandaşları korkuttu! Afad'dan yapılan açıklamada, deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmadığı bilgisi verildi.

İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamada ise malatya'nın pütürge ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü 5.3, derinliği ise 4.6 km olarak açıklandı. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Toplam 1 malatya deprem haberi bulunmuştur.

Malatya'dan gelen son dakika haberine göre 4.1 şiddetinde deprem oldu! - Son Dakika Haberler
Malatya'dan gelen son dakika haberine göre 4.1 şiddetinde deprem oldu! - Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Malatya deprem ile ilgili 129 haber listeleniyor. 10.0 km derinlikte meydana gelen deprem gaziantep, elazığ ve diyarbakırda da hissedildi. İçişleri bakanı süleyman soylu malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.37'de 5,2 büyüklüğünde gerçekleşen. Toplam 1 malatya deprem haberi bulunmuştur. Malatya'nın pötürge ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden hissedilen #deprem 'den etkilenen tüm kardeşlerime geçmiş olsun. En son malatya deprem haberleri anında burada. Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Naci görür depremin ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü ve afad'dan yapılan açıklamada, malatya/pütürge'de 4,7 büyüklüğünde malatya'da meydana gelen deprem elazığ'da da hissedildi. Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Karsiyaka 1 mayıs 2021 16:48 son deprem. 27 kasım 2020 cuma günü malatya'da 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, adıyaman, diyarbakır ve şanlıurfa'da da hissedildi. Malatya'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya deprem ile ilgili tüm haberler, video ve fotoğraf fotomaç'ta. Malatya deprem ile ilgili 4 haber listeleniyor. Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Post a Comment for "Malatya Deprem ~ Malatya'da deprem korkuttu - Haberler"